"El principio de la educación es predicar con el ejemplo." Turgot

martes, 1 de junio de 2010

Tema 3: Wiki


La wiki és una eina que ens permet crear documents amb grup mitjançant un navegador web. És un espai obert a tothom que serveix per generar continguts i, si el que hi ha escrit no et convenç ho pots modificar. Normalment, sol haver una persona que ho revisa. La finalitat d'aquesta és construir i ampliar el coneixement amb l'ajut d'altres persones.

La wiki la veig com un recurs que puguin utilitzar els professors més que no pas els nens ja que com he dit anteriorment serveix per generar continguts i no per a fer activitats. A més a més, per a un nen de 3, 4 o 5 anys és díficil utilitzar-la ja que encara no saben escriure i tampoc tenen una base sòlida per a poder navegar amb un ordinador ells sols. Sempre que ho fessin hauria d'estar un adult al seu costat. També, aquests potser que a casa no tinguin ordinador o els seus pares no estiguin disposats a ajudar-los.

No obstant, en nens i nenes de primària si que tindrien més possibilitats de poder-la utilitzar i explixar-los com va, ja que aquests ja comencen a saber escriure i llegir i ja tenen un domini de l'ordinador més avançat. A més, poden defensar un tema donant alguns arguments ja que el seu coneixement es va desenvolupant cada cop més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario