"El principio de la educación es predicar con el ejemplo." Turgot

miércoles, 16 de junio de 2010

EXPOSICIONS PROJECTE FINAL

Respecte a les exposicions que vam realitzar penso que van ser fantàstiques i que tothom ho va fer molt bé. Van haver diferents projectes de temes diversos i molt interessants. A més a més, el fet de presentar alguns programes que no hagin sortit a classe com per exemple el wordpress, camp estudio, etc. fou molt enriquidor. Van ser dues hores intenses però molt gratificants i vam poder observar com cada grup van aplicar diferents eines que s'havien explicat a classe.

La majoria de projectes es basaven amb la realització d'una webquest, un javaclic o un bloc. Tot i així, cadascú utilitzant un contingut diferent i per suposat també amb activitats diverses i molt personals.

Una cosa que m'agradaria destacar és el grup que va pensar amb els nens amb necessitats educatives especials. Penso que és molt important tenir en compte les necessitats de tots els alumnes i mai deixar de banda a ningú. Em va motivar molt ja que per exemple el nostre grup no ho havíem pensat. El que si que vam posar a la programació és que s'adaptarien les activitats a qualsevol nen o nena amb alguna necessitat especial.

En definitiva, felicitar a tots els grups per l'excel·lent treball que han realitzat i per la implicació i l'interès que tots hem tingut a l'hora d'elaborar els projectes i de presentar-los de la millor manera possible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario